La Colla Gegantera suspèn la Trobada de gegants del 2020

0
262

La Colla Gegantera de La Llagosta ha suspès definitivament la Trobada de gegants del 2020 i emplaça a celebrar una nova edició el 2021. L’entitat havia previst com cada any celebrar la trobada gegantera per les Festes de Sant Josep, però a causa de la Covid-19 ho va haver d’ajornar, en un primer moment, fins al 17 d’octubre. Finalment, la colla ha decidit suspendre l’edició del 2020.

La decisió ve presa, segons ha comunicat la Colla Gegantera al seu Facebook, “per no poder rebre les colles geganteres amb qui vam establir els intercanvis programats per aquest any, i principalment perquè no es poden garantir les mesures de seguretat sanitàries necessàries que es requereixen per portar a terme una trobada gegantera amb total normalitat”.

Pel que fa a la resta d’activitats programades fins acabar l’any, l’entitat manté al calendari la Caminada contra el càncer del 18 d’octubre i la Zumba gegant del 25 novembre, tot i que estan a “expenses de futures indicacions sanitàries i/o municipals. Si finalment hi ha alteracions o alternatives a aquests actes, es treballaran i es comunicaran prèviament”. A més, la colla gegantera ha comunicat que no participarà en la Festa Major 2020 “en el cas que se celebri”, afegeix.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí