Dimecres, 24 abril 2024
17.2 C
La Llagosta

Antonio Gómez fitxa pel CF Ripollet, de la Segona Catalana

El llagostenc Antonio Gómez s’ha incorporat al CF Ripollet, de la Segona Catalana, que té com a objectiu la temporada 2020-2021 pujar a la Primera Catalana. “És l’any del Centenari de l’entitat i el projecte és molt ambiciós”, remarca el davanter.

Antonio Gómez portava gairebé dues temporades a la Molletense, de la Segona Catalana, sent un jugador indispensable en la tàctica del tècnic molletà Antonio Filgaira. Tot i que ara ha decidit canviar d’aires per intentar celebrar l’ascens. “Volem fer les coses bé i s’han fet bons fitxatges”, afegeix.

Amb 27 anys, el llagostenc anteriorment havia format part del Masnou, a la Segona Catalana; el CF Mollet UE, a la Primera Catalana; la Montanyesa, a la Tercera Divisió; i al Sabadell B, fent l’ascens a la Tercera Divisió i debutant amb el primer equip a la Segona divisió espanyola. També havia jugat al Castelldefels, a la Tercera Divisió.

Nou coordinador de futbol 11 del CE La Llagosta

Antonio Gómez també portarà la temporada 2020-2021 la coordinació del futbol 11 del CE La Llagosta. Aquesta temporada dirigia el conjunt juvenil de l’entitat de la nostra localitat i pel proper curs serà el responsable del futbol 11 llagostenc. “Aquest any he portat el juvenil i anteriorment havia entrenat altres equips al club. Crec que puc aportar coses en la coordinació i estic molt content de fer-ho al meu poble”, admet Antonio Gómez.

Publicitat

Publicitat

Més notícies