Dissabte, 20 abril 2024
18.7 C
La Llagosta

Abraham Álvarez torna al FS Unión Llagostense

Abraham Álvarez és el tercer fitxatge del FS Unión Llagostense 2020-2021. Álvarez, que juga de porter, va formar part de l’equip llagostenc les temporades 2017-2018 i 2018-2019. Aquesta campanya que tot just acaba va decidir estar sense equip i ara ha tornat a la Unión Llagostense per tornar a defensar la línia de gol sota els pals.

Fa unes setmanes, la Unión Llagostense ja havia anunciat dos fitxatges més per a la pròxima campanya amb l’ala Óscar Pérez, que va formar-se a les files del Barça i del FS Garcia i prové de la lliga italiana; i el tanca Manel Cruz, que les dues últimes temporades va jugar al sènior masculí B del club.

José Manul Poyato torna al club

José Manuel Poyato ha tornat al FS Unión Llagostense per convertir-se en el segon entrenador del FS Unión Llagostense B, que milita a la Primera Territorial. Poyato, que va estar les dues últimes campanyes a la base del CE La Llagosta, serà el segon entrenador de José Pérez, que ha renovat una temporada més per dirigir el filial masculí. “És tot un repte ser el segon del filial masculí i tenia moltes ganes d’entrenar. Em van explicar el projecte i és molt interessant”, diu José Manuel Poyato, que remarca “el potencial del filial masculí”.

Aquesta és la tercera etapa de Poyato al club llagostenc. La primera estada a l’entitat va tenir lloc del 2011 al 2013 i la segona, del 2014 al 2018. Amb Poyato d’entrenador del primer equip, el club va assolir la màxima categoria de la Federació Catalana de Futbol Sala, la Lliga Nacional, i va ser subcampió de la Copa.

Publicitat

Publicitat

Més notícies