Dijous, 01 desembre 2022
10 C
La Llagosta

Avui surt al carrer el nou butlletí La Llagosta informa

Avui surt al carrer La Llagosta informa, el nou butlletí de notícies locals que edita l’Ajuntament de la Llagosta. La publicació és una evolució del 08centvint, que durant els darrers anys ha ofert a la ciutadania de la Llagosta totes les informacions generades a la nostra localitat.

La Llagosta informa es distribuirà cada mes per tots els domicilis. La principal novetat és que la publicació té una versió en català i una altra en castellà. Feia temps que la ciutadania de la Llagosta reclamava rebre a casa també les notícies en castellà.

La Llagosta informa és una publicació que realitza el Departament de Comunicació de l’Ajuntament de la Llagosta i oferirà les notícies que generin el Consistori i el teixit associatiu de la nostra població. El canvi de nom del butlletí de notícies editat per l’Ajuntament obeeix a una millor identificació d’aquest mitjà de comunicació amb el municipi.

Avui, també s’estrena el nou web La Llagosta informa en el qual es podran consultar les notícies que es generin cada dia a la Llagosta.

Publicitat

Publicitat