Aquest divendres, concert virtual de fi de curs de l’Escola de Música

0
347

L’Escola Municipal de Música celebrarà aquest divendres el fi de curs. L’acte tindrà lloc a través del canal de Youtube del centre a partir de les 18 h.

El concert de fi de curs vol mostrar tant el que els alumnes de l’Escola de Música han aprés durant les classes presencials com el que han avançat durant aquest període de confinament. Tant el professorat com l’alumnat volen tancar així una etapa i poder començar el setembre el curs.

Al llarg d’aquest darrer trimestre, l’Escola Municipal de Música de la Llagosta ha ofert tres concerts virtuals que s’han pogut seguir tant per les xarxes socials del centre com per les de l’Ajuntament. Els recitals estan penjats a l’apartat música del web municipal www.llagosta.cat/desdecasa

Publicitat