Dimarts, 29 novembre 2022
8.9 C
La Llagosta

La cita prèvia al CEM El Turó es podrà fer per internet, telèfon o la nova aplicació mòbil

El Complex Esportiu Municipal El Turó activarà en els propers dies una aplicació de mòbil que permetrà fer la reserva amb cita prèvia per accedir als espais de la instal·lació, tenir els programes d’entrenament i un control de l’evolució de l’abonat. Aquesta novetat s’afegeix per la reobertura que farà el CEM El Turó el proper dilluns, 22 de juny, després d’uns mesos tancat per la Covid-19.

Així, la cita prèvia a la instal·lació es podrà realitzar mitjançant aquesta app, per telèfon i per la pàgina web del CEM El Turó. “Aquesta aplicació arriba per fer-ho més fàcil a l’abonat, però qui no tingui accés a l’app, podrà fer la reserva per la pàgina web del complex o trucant-nos”, diu el responsable del CEM El Turó, Roger Sesé. L’aplicació mòbil es podrà activar mitjançant un correu electrònic que rebrà l’abonat.

Els responsables del CEM El Turó preveuen que per dilluns l’abonat hagi de reservar un màxim de 2 hores diàries, entre la sala fitness, les activitats dirigides o la zona d’aigües interior per la limitació del seu aforament. Tot i que, segons admet Sesé, aquesta situació podria canviar en els propers dies, “segons indiquin les autoritats i potser només caldria reservar a les activitats dirigides. Tot i que caldrà esperar”.

L’obertura de la piscina exterior segueix prevista pel dilluns 29 de juny.

Publicitat

Publicitat