Dimarts, 29 novembre 2022
8.9 C
La Llagosta

Es repara l’escullera estructural de protecció de la passera del riu Besòs

Durant aquests dies s’ha reparat l’escullera estructural de protecció de la passera del riu Besòs i s’ha col·locat el material dels marges. Aquests dos elements havien desaparegut durant la tempesta Glòria al seu pas per la Llagosta el febrer d’aquest any i operaris contractats per l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ho han pogut reparar aquests dies.

A més, encara es treballa per reparar el carrer de Miguel Hernández, també afectat per la tempesta Glòria. Aquesta via, a més, va quedar tallada al trànsit la setmana passada, just abans de l’encreuament amb els carrers Nicolás Longarón i Josep Montserrat, per un despreniment de part de la seva calçada a la Riera Seca quan els operaris de l’ACA feien tasques per reparar els desperfectes de la zona afectada per la tempesta Glòria.

Publicitat

Publicitat