Dimarts, 29 novembre 2022
8.9 C
La Llagosta

L’estalvi energètic, objectiu del seminari obert a empreses i ciutadania

En el marc de les activitats prèvies a la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, el Consell Comarcal del Vallès Oriental, la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, de la qual forma part la Llagosta, han preparat un seminari  sobre estalvi energètic adreçat a llars i empreses.

El seminari consta de cinc sessions independents. La primera tindrà lloc dilluns 15 de juny, Aprèn a estalviar energia a la teva PIME (10 h), la segona serà el mateix dia, Aprèn a estalviar energia al teu comerç (12 h) i, també dilluns, es podrà seguir Transició energètica, emergència climàtica,… I jo que puc fer? (17 h). La següent sessió porta per nom És hora de posar llum a la teva factura elèctrica i es farà el dijous 18 de juny (17 h). A la darrera, el divendres 19 de juny, es parlarà sobre Tres passos per estalviar a la teva factura de la llum (17h). La inscripció a aquestes sessions és gratuïta i es pot fer a través del següent enllaç

L’estalvi i l’eficiència energètica són ara conceptes a seguir tenint en compte, en uns moments que bona part de la ciutadania ens hem de quedar a casa moltes hores. Des de les administracions públiques volen fer una aposta per  ajudar, formar i sensibilitzar sobre aquests conceptes en tot moment, però ara especialment, tant pel valor ambiental associat, com per la importància econòmica i social que en aquest moments té l’estalvi energètic.

Publicitat

Publicitat