Dissabte, 26 novembre 2022
17.6 C
La Llagosta

El Club Patí La Llagosta reprèn els entrenaments

El Club Patí La Llagosta ha començat els entrenaments a la pista poliesportiva de l’Institut Marina aquesta setmana, amb l’entrada del municipi a la fase 2. Les sessions, d’una hora i mitja, s’estan fent amb restriccions amb grups de quatre a sis patinadors i patinadores.

Per accedir a la instal·lació, el club mesura la temperatura als esportistes i els pares i mares no poden accedir-hi. “A la pista només hi ha els esportistes i la monitora. Entre grup i grup es neteja el lavabo i no podem fer ús del vestidor, però això ja ens passava abans”, indica el president del club, Sergi Martínez.

Des de la federació catalana i l’espanyola de patinatge han facilitat al club tot un seguit d’instruccions per reprendre l’activitat esportiva amb protocols d’higiene i seguretat. Ara per ara, el club no té cap competició prevista pels pròxims mesos.

Publicitat

Publicitat