Dimarts, 29 novembre 2022
8.9 C
La Llagosta

El Club Bàsquet La Llagosta 2017 obre les inscripcions per a la temporada 2020-2021

El Club Bàsquet La Llagosta 2017 ha obert el període d’inscripcions de la temporada 2020-2021. L’entitat de la nostra localitat ha iniciat una captació de jugadors i jugadores de 5 a 21 anys amb l’objectiu de sumar el màxim d’equips per completar l’estructura formativa del club.

L’entitat preveu un premini mixte, un preinfantil mixte o infantil masculí, un cadet masculí, un júnior masculí i un sub-21 masculí. “En principi confiem sumar un sub-21 amb els júniors que passen de categoria, i en aquest equip júnior se li sumen els cadets que pugen també”, admet la presidenta Maria José García, que fa èmfasi en intentar captar noies: “ens està costant tenir més noies al club, però amb el premini i el preinfantil, podríem tenir”.

Publicitat

Publicitat