Dimarts, 29 novembre 2022
8.9 C
La Llagosta

El CEM El Turó preveu reobrir el 22 de juny amb cita prèvia i aforament limitat

El Complex Esportiu Municipal El Turó preveu la reobertura del centre el 22 de juny amb restriccions d’aforament i amb cita prèvia. Fins aleshores, els responsables de l’equipament municipal treballen per la implementació de mesures d’higiene, seguretat i prevenció amb l’objectiu de garantir un ús segur de les instal·lacions.

El Turó preveu reobrir amb un 50% del seu aforament la zona d’aigües interior, les sales d’activitats dirigides i la sala fitness. A més, es podran utilitzar els vestidors “Pel que fa a la piscina exterior, la previsió que tenim és de poder-la obrir el 29 de juny si tot va bé”, diu el director del CEM El Turó, Roger Sesé.

El CEM El Turó, que està tancat des de la declaració de l’estat d’alarma, ofereix classes dirigides pels seus monitors mitjançant el seu canal de Youtube.

Publicitat

Publicitat