Divendres, 02 desembre 2022
8.2 C
La Llagosta

Mónica Utrilla torna a La Concòrdia

Mónica Utrilla és el tercer fitxatge del CD La Concòrdia 2020-2021. La portera, veïna de Martorelles, torna a l’equip llagostenc després d’unes temporades jugant a futbol 11, entre aquests el CF Martorelles.

Utrilla va completar una primera etapa a La Concòrdia de tres temporades i és una jugadora contrastada sent campiona del català universitari de futbol sala i havent disputat partits amb la selecció absoluta de Catalunya. “Vaig estar tres anys aquí. Sempre he dit que tot i ser un club petit, ha hagut de navegar a contracorrent, que tot així ha fet grans coses”, explica la jugadora a les xarxes socials del club, que remarca el projecte com “interessant”.

La Concòrdia ja ha fitxat un total de tres jugadores amb Utrilla, l’ala-pivot Paula Hita i l’ala-tanca Laura Botifoll. La secretaria tècnica de la Concòrdia ha tancat també nou renovacions amb Paula Jiménez, Sonia Blanco, Paula Pérez, Leyre Granero, Mercè Portabella, Elida Tortosa, Júlia Sanz, Naiara Moreno i Sandra Navarro.

Publicitat

Publicitat