Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Manuel Iglesias i José Bermejo renoven amb el CE La Llagosta

El projecte del sènior masculí del Club Esportiu La Llagosta tindrà continuïtat una temporada més. Manuel Iglesias i José Bermejo, que formen un tàndem d’entrenadors, han donat el seu vistiplau per continuar un any més com a encarregats del primer equip de futbol llagostenc.

La Llagosta va recuperar el seu sènior masculí la temporada 2019-2020. Va ser una temporada amb un grup de jugadors completament nou, que va anar de menys a més, assolint el desè lloc del grup 12 de la Quarta Catalana. “Vam acabar en un bon estat de forma la temporada, que ningú s’esperava. Fins i tot, ens vam quedar curts amb una desena posició. Creiem que per a la pròxima campanya podem superar aquest nivell”, admet un dels entrenadors, Manuel Iglesias, que confia en la motivació dels jugadors: “tenen molta il·lusió per aconseguir el màxim, ja volien entrenar però ara per ara encara no es pot”.

De cara la temporada 2020-2021, la plantilla compta amb 19 jugadors renovats i el cos tècnic se centra a fer unes tres incorporacions. La Llagosta vol reforçar les posicions dels dos laterals i la davantera.

Publicitat

Publicitat

Més notícies