Dijous, 28 març 2024
16.7 C
La Llagosta

La Biblioteca de la Llagosta reobrirà demà dimarts

La Biblioteca de la Llagosta reobrirà demà amb els següents horaris: dilluns, de 16 a 19.30 h; dimarts: de 16 a 19.30 h; dimecres: de 10 a 13.30 h; dijous: de 16 a 19.30 h; divendres: de 16 a 19.30 h i dissabte, tancat.

Durant aquesta primera fase de reobertura s’oferiran els següents serveis: préstec de documents (amb cita prèvia); recollida de reserves (amb cita prèvia); retorn de documents (amb cita prèvia o preferentment a través de la bústia de devolucions 24 h) i informació bibliogràfica (amb cita prèvia o per mitjans telemàtics).

La cita prèvia podrà sol·licitar-se a través d’aquests canals: formulari on line a la Biblioteca virtual; telèfon: 935451541 (en horari d’obertura) o correu electrònic: b.llagosta@diba.cat

En tots els casos, s’haurà d’indicar una hora i especificar la petició. En el cas del servei de préstec, cal especificar el títol del document que es vol o la temàtica que interessa perquè es pugui preparar el material amb antelació.

Cal portar el carnet de la Biblioteca o el DNI. Serà imprescindible l’ús de mascareta per accedir a Can Pelegrí.

En aquesta fase no serà possible accedir a la col·lecció, fer ús de les sales de lectura, utilitzar els ordinadors d’accés a Internet ni els serveis d’impressions o reprografia.

S’han pres totes les mesures de seguretat i higiene necessàries marcades per les autoritats competents i tot el fons documental ha estat aïllat des del 13 de març.

Publicitat

Publicitat

Més notícies