Dimarts, 29 novembre 2022
8.9 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense defineix la plantilla amb dues incorporacions

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense té pràcticament enllestida la plantilla 2020-2021 després d’unes setmanes intenses de la secretaria tècnica. El sènior masculí A ha comunicat fins a nou renovacions, una baixa i dues incorporacions.

Les novetats en la plantilla llagostenca són l’ala Óscar Pérez, que va formar-se a les files del Barça i del FS Garcia i prové de la lliga italiana; i el tanca Manel Cruz, que les dues últimes temporades va jugar al sènior masculí B del club.

Els jugadors renovats són el porter Alberto Segura; el tanca Felipe Carrasco i Marc Navajas; els ala Ferran Macías, Patxi Heredia, Gerard Alonso, Kevin Gómez i David Soria; i el pivot Juan Carlos. Pel que fa a la baixa és Edgar Galiano.

L’entrenador continuarà sent David Díaz. “La plantilla gairebé està tancada. Encara podem fer alguna incorporació més, però amb aquesta situació serà complicat”, admet el president del FSU Llagostense, Javier Castañeda, que remarca aquesta plantilla “per estar formada amb una gran majoria de jugadors que són joves”.

El FS Unión Llagostense, que milita a la Lliga Nacional de la Federació Catalana de Futbol Sala, va acabar al vuitè lloc amb 21 punts i es posa com objectiu el pròxim curs millorar aquesta posició.

Publicitat

Publicitat