Divendres, 19 abril 2024
19.8 C
La Llagosta

Reobren les pistes de petanca i pàdel amb restriccions

Amb la fase 1 de la desescalada les pistes de petanca i pàdel han reobert aquesta setmana amb restriccions. Totes dues activitats esportives s’afegeixen a la pràctica esportiva, que ja es permet fer des de dilluns en grup amb un màxim de deu persones però mantenint la distància de seguretat, com ara córrer.

El Club Petanca La Llagosta va reprendre part de la seva activitat amb partides individuals, respectant la distància de seguretat i desinfectant boles i espai de joc. “No deixem utilitzar el servei i ho hem desinfectat tot. A més, juguem amb una separació d’una pista, és a dir, en una pista si es juga, la que està al costat està sense utilitzar”, explica un directiu del Club Petanca la Llagosta, Jona Ávila. A més, tots els usuaris a les pistes municipals de petanca han de portar mascareta durant l’activitat.

Des d’aquest dilluns també han obert les pistes de pàdel, del Pàdel Club La Llagosta. Si bé dilluns i dimarts només es podien jugar partits individuals, des del dimecres ja s’ha permès els partits de dobles. La instal·lació esportiva privada està oberta, tot i que no es poden utilitzar els vestidors.

Publicitat

Publicitat

Més notícies