Dimarts, 29 novembre 2022
8.9 C
La Llagosta

Nova exposició a l’apartat “Des de casa” del web municipal

El web la Llagosta des de casa acull des d’avui una nova exposició. En aquesta ocasió es tracta d’una mostra del Foto-Club la Llagosta que recull imatges de dues de les seves sòcies, Isabel Moyano i Eva Redondo.

L’exposició porta per títol La Llagosta captada per dues amigues. En total es poden veure quinze fotografies de cada autora, fetes al llarg dels 20 anys d’història del Foto-Club la Llagosta. Tant Redondo com Moyano han indicat que aquesta “és una exposició que ens feia especial il·lusió i de la qual n’estem molt orgulloses, ja que va ser l’inici de la nostra amistat”.

Algunes d’aquestes fotografies estan exposades al Centre Cultural, ja que formaven part de la mostra que estava prevista quan es va iniciar el confinament. Les fotografies es podran veure al mateix Centre Cultural quan es reobri al públic. Mentrestant, la mostra també es pot veure al Facebook de l’Ajuntament.

Publicitat

Publicitat