Dimarts, 29 novembre 2022
10.3 C
La Llagosta

L’Hospital de Mollet es manté sense cap ingrés per la Covid-19

L’Hospital de Mollet segueix a dia d’avui i des de fa una setmana sense cap persona ingressada en procés de Covid-19. Les altes acumulades sumen 500 persones i no hi ha hagut cap defunció des de la setmana passada.

Dilluns, es va iniciar de nou l’activitat obstètrica i ja s’han realitzat dos parts. Les consultes externes i l’hospital de dia d’oftalmologia ja s’estan duent a terme a la seva nova ubicació, al carrer Vallès número 29, entre el carrer de Sant Llorenç i el de Gaietà Vínzia. Al llarg de les pròximes setmanes s’iniciaran també progressivament les consultes externes de maxil·lofacial i de Clínica del Dolor i l’activitat quirúrgica d’aquestes tres especialitats.

Es pretén d’aquesta manera esponjar les consultes externes de l’Hospital d’Aguts i ajudar a garantir la protecció i les distàncies de seguretat entre pacients. La resta de serveis segueixen augmentant en el progressiu retorn de la normalitat.

D’altra banda, la Fundació Sanitària Mollet rep el nivell or per part de la Xarxa Internacional d’Hospitals Sense Fum. Aquesta és la màxima distinció atorgada internacionalment a aquells centres sanitaris que han demostrat importants avenços en les polítiques de control del tabac i que representen un exemple per a la resta d’organitzacions en la lluita contra el tabaquisme. Per assolir el nivell or els hospitals han de mostrar la implantació de polítiques de control del tabac d’acord amb els exigents estàndards de la Global Network for Tobacco Free Healthcare Services. La Fundació Sanitària Mollet s’adhereix als 60 hospitals d’arreu del món acreditats amb l’OR internacional.

Publicitat

Publicitat