Dijous, 01 desembre 2022
9.5 C
La Llagosta

Comença la preinscripció al Batxillerat per al curs 2020-2021

Avui s’ha obert el període de preinscripció per al curs 2020-2021 per als ensenyaments postobligatoris, concretament per Batxillerat, un tràmit que es pot fer fins al 3 de juny; en el cas dels cicles de grau mitjà d’FP i d’arts plàstiques i disseny serà del 2 al 8 de juny ; i del 10 al 17 de juny, per als cicles de grau superior d’FP i d’arts plàstiques i disseny.

A l’Institut Marina de la Llagosta es poden estudiar els Batxillerats de la modalitat Científico-Tecnològica i la de Social-Humanística. Tota la informació sobre el procés de preinscripció es pot trobar a la web del centre.

Pel que fa a Cicles Formatius, el centre llagostenc ofereix el Graus Mig de Gestió Administrativa i el d’Instal·lacions de telecomunicacions i els Graus Superiors d’Administració i finances i d’Electromecànica clínica. Les dades sobre aquests estudis també es poden consultar al web del centre.

Per accedir a altres modalitats d’altres centres tant del nostre voltant com de la resta de Catalunya es pot accedir al web Estudiar a Catalunya.

D’altra banda, fins al 5 de juny es pot fer la preinscripció als Programes de Formació i Inserció que s’imparteixen a l’Institut Marina. Aquest programa està adreçat a joves d’entre 16 i 21 anys que han deixat l’Educació Secundària Obligatòria sense obtenir el títol i que no prossegueixen estudis al sistema educatiu. Hi ha la possibilitat de seguir un programa d’auxiliar de treballs de fusteria i instal·lacions de mobles i un altre d’auxiliar de muntatges d’instal·lacions elèctriques, d’aigua i gas. Sobre el contingut d’aquests estudis hi ha més informació al web de l’Institut Marina.

Publicitat

Publicitat