Dilluns, 25 setembre 2023
21.2 C
La Llagosta

L’Eix de la Riera de Caldes publica un directori d’empreses

L’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes, del qual forma part la Llagosta, ha publicat un directori d’empreses. En aquest directori es poden consultar totes les activitats empresarials presents als municipis de Caldes de Montbui, La Llagosta, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Santa Perpètua de Mogoda i Sentmenat. L’adreça dell portal és portal.rieradecaldes.com

El portal ofereix informació sobre prop de 3.500 empreses de sectors com el comerç al detall, la indústria, la construcció i l’activitat immobiliària, la logística i el transport, la hostaleria i la restauració o els serveis a les persones i a la comunitat, entre d’altres.El directori també inclou dades sobre administració pública i entitats.

Sobre la Llagosta hi ha informació d’un total de 206 empreses, amb la seva ubicació, adreça i dades de contacte. Algunes empreses també ofereixen una breu descripció de la seva activitat i el seu web.

Les empreses i comerços que no estiguin al directori i hi vulguin tenir presència poden aportar les seves dades a través del mateix web portal.rieradecaldes.com.

Publicitat

Publicitat

Més notícies