Divendres, 19 abril 2024
11.5 C
La Llagosta

Alcaldes del PSC demanen a Torra que unifiqui la mobilitat de les poblacions de l’entorn de Barcelona

Alcaldes i alcaldesses del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), entre els quals es troba el de la Llagosta, Óscar Sierra, han signat una carta adreçada al president de la Generalitat, Quim Torra, en la qual li demanen que unifiqui la mobilitat de les poblacions integrades a les regions sanitàries Barcelona Ciutat, Metropolitana Nord i Metropolitana Sud. Totes aquestes localitats estan des d’avui en la fase 1 de la desescalada.

A l’escrit es recorda que aquestes tres regions configuren plegades una realitat social i econòmica innegable en el seu dia a dia per als milions dels ciutadans que hi viuen, hi treballen, hi gaudeixen i es mouen entre les mateixes i que ningú pot posar en dubte. A més, s’assenyala que amb les actuals directrius, la ciutadania que resideix en qualsevol de les regions metropolitanes nord i sud té la possibilitat de desplaçar-se dins de les poblacions de la seva mateixa regió sanitària, però no a una població de l’altra regió metropolitana, ni per descomptat a Barcelona ciutat, que també ha quedat tancada.

Els alcaldesses i alcaldes socialistes dels municipis d’aquestes tres regions sanitàries demanen a Torra que valori, degut a les grans realitats socials, sanitàries, econòmiques, administratives i estratègiques compartides entre aquest mateix territori, que puguin configurar un mateix àmbit comú de mobilitat des d’aquesta setmana.

Publicitat

Publicitat

Més notícies