Dimarts, 23 abril 2024
13.2 C
La Llagosta

L’HC Vallag i el Joventut Handbol trenquen les converses per a la fusió dels dos clubs

L’HC Vallag i el Joventut Handbol han trencat les negociacions per fusionar-se després de quatre mesos de converses. Els dos clubs llagostencs han emès un comunicat cadascun informant que no es fusionaran i han admès discrepàncies entre elles per tirar endavant un projecte comú.

L’HC Vallag ha explicat que les negociacions estaven molt avançades, però que el problema per no continuar-les ha estat per la decisió de l’entrenador del primer equip, perquè, segons explica el club taronja, s’havia acordat que “en el sènior hauria un entrenador no vinculat a cap entitat per intentar unir els jugadors dels equips”. Tot i que, segons diu el Vallag, el Joventut Handbol “va proposar un entrenador vinculat al seu club i nosaltres no vam estar d’acord”.

Pel que fa al Joventut Handbol, que també afegeix que les converses estaven força avançades, ha explicat que el problema han estat les peticions de darrera hora del Vallag, que segons informa el club vermell, “condicionen i molt la nostra manera de treballar i entendre com ha d’estructurar-se i gestionar-se una entitat esportiva i que variaven substancialment els acords, sobretot la part esportiva, que ja s’havien pres, ens ha portat a no continuar amb les negociacions”.

Els dos clubs continuaran coexistint la pròxima temporada després de no poder arribar a un acord.

Publicitat

Publicitat

Més notícies