Dimarts, 30 abril 2024
16.4 C
La Llagosta

L’Hospital de Mollet anuncia que ja no té cap pacient amb la Covid-19

L’Hospital de Mollet ha informat avui que ja no té cap persona ingressada amb la Covid-19. En la relació a la setmana passada, hi ha hagut dues defuncions.

Aquest centre hospitalari ha donat 494 altes i ha registrat 92 defuncions durant la pandèmia. A principis d’abril, va arribar a tenir 170 persones ingressades per la Covid-19.

El centre molletà mantindrà una àrea d’hospitalització preparada i aïllada per si hi ha nous ingressos en les properes setmanes. A dia d’avui no hi ha cap professional sanitari en aïllament.

L’activitat de consultes externes, ja siguin per telèfon o presencial, i el nombre de cirurgies i exploracions programades segueix augmentant en el progressiu retorn a la normalitat. Concretament, l’última setmana ja es va realitzar el 60% del volum normal d’activitat en consultes externes i gairebé el 80% del volum habitual en cirurgia. Es manté la previsió del reinici dels parts i de l’activitat obstètrica durant la Fase 1 del nostre territori.

Durant aquest període s’han produït també alguns canvis destinats a millorar l’atenció que ofereix l’Hospital de Mollet als seus pacients. Les consultes externes, la cirurgia i l’hospital de dia oftalmològic, maxil·lofacial i del dolor es traslladen al nou espai de l’FSM al carrer Vallès, situat a l’edifici de l’Hospital Sociosanitari de Mollet i al qual es pot accedir pel carrer Vallès número 29, entre el carrer Sant Llorenç i el carrer Gaietà Vínzia. Aquest nou dispositiu inclourà doncs l’Institut Oftalmològic, l’Institut Maxil·lofacial i la Clínica del Dolor i permetrà esponjar l’espai de consultes externes, de l’hospital de dia i del bloc quirúrgic de l’Hospital de Mollet. Aquesta mesura també serà positiva en la situació actual ja que ajudarà a garantir les distàncies de seguretat entre pacients.

Publicitat

Publicitat

Més notícies