Dijous, 01 desembre 2022
9.5 C
La Llagosta

L’Escola Municipal de Música emetrà divendres un tercer concert virtual

L’Escola Municipal de Música de la Llagosta emetrà divendres un tercer concert virtual confinat. Els responsables de l’escola de música havien previst fer dos concerts virtuals però a causa de l’èxit de les dues primeres edicions faran un tercer, i teòricament, últim concert virtual.

El concert es podrà seguir pel Facebook de l’Ajuntament de la Llagosta i per Youtube el divendres a les 18 h. Com a novetat, en aquesta ocasió interpretaran cançons diversos grups de l’escola. “Com ho hem fet? Amb l’edició de diversos vídeos. Tenim alumnes que formen grups i en aquesta ocasió hem volgut fer interpretacions individuals i grupals”, admet el director, Gerard Araiz, que afegeix: “està sent un èxit i estem molt satisfets del seguiment”.

Actuaran al concert JamiX, Coral l’Oxalà, DJ Pianos, Coral Els Oxalaires, Aimar Baca, Marc Luengo, Guiomar Boza, Alba López, IxP Avançat, Talk on the Water i Laura Batista.

Publicitat

Publicitat