Dijous, 18 abril 2024
12.8 C
La Llagosta

L’Ajuntament i els paradistes arriben a un acord per a una nova ubicació del mercat ambulant

L’Ajuntament de la Llagosta ha arribat a un acord amb els paradistes sobre una nova ubicació per al mercat setmanal ambulant, que es reprendrà dijous. Segons el pacte al qual han arribat les dues parts, l’activitat, amb només venda de productes d’alimentació, es farà de forma provisional en el tram del carrer de l’Estació situat al costat de l’Institut Marina. També es farà servir el vial asfaltat que hi ha darrere de l’Institut, entre els carrers de Montserrat Roig i de l’Estació.

L’Ajuntament treballa ara per condicionar l’espai i poder garantir així les mesures de seguretat als paradistes i als usuaris. L’accés al mercat estarà controlat. L’entrada es farà pel carrer de l’Estació i la sortida, pel carrer de Montserrat Roig.

Davant de la pandèmia de la Covid-19, l’Ajuntament de la Llagosta va decidir el 12 de març suspendre la celebració del mercat setmanal ambulant per evitar contagis i tenint en compte que el subministrament de productes bàsics d’alimentació estava garantit pel comerç local.

Com que la situació s’ha allargat, l’Ajuntament ha analitzat com es podria reiniciar l’activitat del mercat ambulant només per als productes d’alimentació. L’únic espai que garanteix a la nostra localitat la instal·lació de totes les parades d’alimentació amb el distanciament social necessari és el recinte firal. Per aquest motiu, s’ha treballat darrerament per condicionar aquest espai per acollir el mercat ambulant. A més, d’aquesta manera no era necessari retirar vehicles aparcats al carrer.

Els paradistes no estan d’acord a ubicar-se al recinte firal. Per això, dijous passat van decidir no muntar les seves parades, tot i que l’Ajuntament havia avançat que dijous passat es reprendria el mercat ambulant.

Publicitat

Publicitat

Més notícies