Diumenge, 27 novembre 2022
12.3 C
La Llagosta

L’Ajuntament demana a la ciutadania que se sumi al Dia Internacional contra l’LGTBIfòbia

Les regidories d’Igualtat i Joventut de l’Ajuntament de la Llagosta han posat en marxa una iniciativa per tal que la ciutadania se sumi al Dia Internacional contra l’LGTBIfòbia, que se celebrarà diumenge, 17 de maig. L’acció porta per títol A la Llagosta, que llueixin els colors.

Les dues regidories demanen a la ciutadania que els envïi fotografies en les quals mostrin la bandera LGTBI. “Us podeu vestir, us podeu embolicar amb una bandera, la podeu dibuixar, pintar, cosir i tot allò que se us acudeixi”, aseguren des dels dos departaments. L’Ajuntament recorda que acabar amb l’LGTBIfòbia és responsabilitat de tots.

Les fotografies es poden enviar fins diumenge a les 12 del migdia a l’Instagram de Joventut (@joventut_ajuntament_llagosta), per Whatsapp al telèfon 609 07 76 08 o al correu electrònic llgt.igualtat@llagosta.cat. Amb totes les imatges rebudes es farà un recull que serà publicat en algunes de les xarxes socials de l’Ajuntament.

Publicitat

Publicitat