Dijous, 01 desembre 2022
9.5 C
La Llagosta

Dilluns s’inicia la preinscripció a l’Escola Bressol Municipal

Dilluns començarà el termini de preinscripció de l’Escola Bressol Municipal Cucutras. Aquest any, el tràmit es podrà de fer del 18 al 29 de maig de manera telemàtica a través del web de l’Ajuntament de la Llagosta i del 26 al 29 de maig de forma presencial amb cita prèvia.

A causa de la crisi sanitària, l’Ajuntament ha optat per facilitar a les families la possibilitat de fer en línia tot el procés de preinscripció i matriculació per al proper curs de la guarderia municipal. Tot i això, també s’ha establert un període per poder fer la tramitació de forma presencial, amb cita prèvia i garantint totes les mesures de seguretat.

L’Escola Bressol Cucutras tornarà a oferir 61 places, set per a nadons de 0 a 1 any; 28 per a nandons d’1 a 2 anys; i 19 per a infants de 2 a 3 anys. A totes les franges d’edat es reserven un total de set de places per a infants amb necessitats educatives especials. Les tarífes pels serveis que es presten a la guarderia (acollida i menjador) i la quota mensual, queden novament congelats.

Tota la informació sobre el curs vinent i el calendari per poder fer el tràmit es troba a l’apartat Escola Bressol del web de l’Ajuntament de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat