Diumenge, 27 novembre 2022
12.3 C
La Llagosta

El CEM El Turó preveu reobrir part del centre amb la fase 3 del pla de desescalada

El Complex Esportiu Municipal El Turó preveu reobrir part de les seves instal·lacions quan la Llagosta entri en la fase 3 del pla de desescalada, fins aleshores l’equipament continuarà tancat. Avui dia la nostra localitat està en la fase 0.

L’equipament esportiu es prepara per reobrir amb la fase 3 les sales de ciclisme indoor, fitness i classes dirigides. Respecte a la zona d’aigües, des de l’equipament es desconeix quan es podrà reobrir al públic. “Estem treballant en un pla amb protocols d’higiene, seguretat i aforament. Nosaltres intentarem reobrir amb el millor servei possible i, fins i tot, millorar-ho pels usuaris, tot i les circumstàncies i dins les nostres possibilitats”, admet el regidor d’Esports de l’Ajuntament, Antonio García Robledo, que afegeix: “el que tenim molt clar és que tothom haurà d’adaptar-se a les mesures”.

El CEM El Turó, que està tancat des de la declaració de l’estat d’alarma, ofereix classes dirigides pels seus monitors mitjançant el seu canal de Youtube.

Publicitat

Publicitat