Dijous, 01 desembre 2022
9.5 C
La Llagosta

Retirat un eixam d’abelles que feia el seu niu a Onze de Setembre

Divendres, a primera hora de la tarda, es va procedir a la retirada d’un eixam d’abelles que estaven construint un niu al passeig de l’Onze de setembre.

Al voltant de les 13.15 h, la Policia Local va rebre una avís d’un veí de la nostra localitat que havia detectat com unes abelles començaven a fer el seu niu a una de les alzines de l’inici del passeig de l’Onze de Setembre, a tocar de la fot Tot Aigua. La Policia va cridar al servei apícola que habitualment fa aquesta tasca i al voltant de les 14 h van procedir a treure les abelles de l’alzina i portar-les a un espai segur per a elles, lluny de nuclis urbans.

Qualsevol persona que detecti la presència d’abelles o vespes fent el seu niu pot avisar a la Policia Local, trucant al 93 574 08 08, per activar el procediment convenient. Recordem que l’abella és un insecte protegit, vital per a la reproducció de les plantes.

Publicitat

Publicitat