Diumenge, 27 novembre 2022
15.3 C
La Llagosta

L’HC Vallag i el Joventut Handbol reprenen les converses per la fusió dels dos clubs

L’HC Vallag i el Joventut Handbol han recuperat les converses per intentar la fusió entre les dues entitats. Al març, els dos clubs van decidir ajornar les reunions a causa de la seva impossibilitat per la Covid-19.

Des de fa unes setmanes, la Federació Catalana d’Handbol va emetre un comunicat donant per finalitzada la temporada 2019-2020 i els dos clubs van reprendre les converses per la fusió. Concretament, s’han reunit telemàticament dues vegades des del dimecres de la setmana passada.

El responsable esportiu de l’HC Vallag, Javier Iglesias, ha admès, que “les converses van per bon camí” i el director esportiu del Joventut Handbol, Xavi Canalejas, ha apuntat que “tot està molt avançat, però encara falten alguns aspectes respecte al primer equip que s’han de resoldre”.

Publicitat

Publicitat