Diumenge, 27 novembre 2022
15.3 C
La Llagosta

Només el 25% dels pacients de l’Hospital de Mollet estan relacionats amb la Covid-19

L’Hospital de Mollet ha fet públic avui un comunicat en el qual explica que l’etapa d’estabilitat s’ha mantingut al llarg d’aquesta setmana amb una lleugera davallada respecte a la setmana anterior. Concretament, a data d’avui hi ha ingressades 39 persones amb la Covid-19 a l’Hospital de Mollet.

Les altes acumulades sumen gairebé 490 persones i, en relació a la setmana passada, només hi ha hagut una defunció. En total, actualment només el 25% de l’hospitalització de l’Hospital de Mollet està relacionada amb la Covid-19 i s’ha pogut concentrar en una única unitat d’hospitalització.

L’inici de la reprogramació d’algunes consultes externes, gabinets i cirurgies ambulatòries també s’ha mantingut i s’ha anat augmentant progressivament al llarg d’aquesta setmana. S’ha prioritzat l’atenció de pacients preferents o urgents i que no tinguessin símptomes ni contacte estret amb cap persona amb la Covid-19.

Per tal d’assegurar aquesta desescalada amb seguretat, l’Hospital ha posat en marxa diferents controls d’accés via telefònica i presencial. Tampoc es permetrà de moment l’accés d’acompanyants, si no és absolutament imprescindible.

Publicitat

Publicitat