Diumenge, 27 novembre 2022
12.3 C
La Llagosta

Finalitza la temporada per La Concòrdia i renova l’entrenador Javier Ruiz

El CD La Concòrdia ha acabat la temporada 2019-2020 després que la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) hagi decidit donar per finalitzada totes les competicions no professionals. Quan es va suspendre la temporada per la Covid-19, l’equip llagostenc ocupava el setè lloc, del grup 2 de la Segona Divisió estatal, amb 36 punts.

Amb el setè lloc, La Concòrdia manté la categoria però no té cap opció d’aspirar a la promoció d’ascens que vol organitzar la federació espanyola. “Nosaltres creiem que la temporada hauria d’haver quedat nul·la perquè encara hi havia jornades per disputar”, admet el coordinador de l’entitat,. Iván Beas.

Planificació temporada 2020-2021

La Concòrdia ja planifica la temporada 2020-2021 i la directiva ha decidit renovar l’entrenador Javier Ruiz, que continuarà comptant a la banqueta amb Iván Beas, de segon entrenador, i Sergi Barceló, d’entrenador de porteres i delegat. “La plantilla gairebé està tancada, però estem encara treballant per incorporar algunes jugadores”, explica Beas.

Publicitat

Publicitat