Diumenge, 27 novembre 2022
15.3 C
La Llagosta

L’HC Vallag i el Joventut Handbol eviten el descens de categoria

L’HC Vallag i el Joventut Handbol La Llagosta han evitat el descens de la categoria perquè la Federació Catalana d’Handbol ha donat per finalitzades les lligues sense descensos. Les dues entitats tenien opcions matemàtiques de salvar-se, però es trobaven en llocs de descens.

L’HC Vallag, que enguany era novell a la Segona Catalana, compleix l’objectiu de la temporada amb la permanència. “No ha estat una temporada bona. Hem tingut un bon equip, però a mesura que han anat passant les jornades hem anat perdent jugadors per lesions o per no poder assistir als entrenaments, per diversos motius. Tot i això al final ens hem salvat”, admet l’entrenador de l’HC Vallag, Javi Iglesias.

Pel que fa a la Tercera Catalana, el Joventut Handbol, que era cuer del grup, també ha salvat la categoria. “Esportivament no ens mereixíem la permanència, però la situació ens ha vingut per la federació Catalana d’Handbol i l’hem d’acceptar. L’ens federatiu tenia una decisió complicada, i nosaltres acatem la seva postura”, explica el responsable esportiu del Joventut Handbol, Xavi Canalejas.

Amb l’estat d’alarma per la Covid-19, també ha quedat en pausa els contactes de fusió entre Vallag i Joventut Handbol, tot i que els dos clubs han avançat que aquesta setmana tenen previst reprendre les converses.

Publicitat

Publicitat