Dimarts, 16 abril 2024
18.5 C
La Llagosta

S’acaba la temporada 2019-2020 pel CE La Llagosta i el CB La Llagosta 2017

S’ha acabat la temporada 2019-2020 pel Club Esportiu La Llagosta i el Club Bàsquet La Llagosta 2017. Les dues entitats han vist com les seves respectives federacions catalanes han comunicat oficialment que donaven per acabada la campanya vigent a causa de l’estat d’alarma per la Covid-19.

La Federació Catalana de Futbol ha informat que ha donat per finalitzades totes les competicions d’aquesta temporada en les modalitats de futbol, futbol sala i futbol platja. Una mesura que afecta en la totalitat dels equips del CE La Llagosta. “Era una decisió del tot esperada per nosaltres, pensant en la salut dels esportistes. Nosaltres ja hem començat a preparar la pròxima temporada”, admet el coordinador del CE La Llagosta, José Ángel Venero, que demana a l’ens federatiu que ajudi econòmicament als clubs i a les famnílies dels infants.

L’ens federatiu català del futbol ara obrirà una consulta per conèixer l’opinió dels clubs sobre com concloure la temporada. “Nosaltres creiem que hauria de ser un curs esportiu nul, sense ascensos ni descensos. Però estem a l’espera”, explica Venero.

Pel que fa a la Federació Catalana de Bàsquet, també ha finalitzat totes les competicions d’aquesta temporada, excepte les lligues de la categoria Preferent, els equips sub-25 i sèniors on es juga per l’ascens. “Per a nosaltres la temporada ja ha acabat i, sincerament, és la mesura més lògica. Tot i que no sabem què passarà de cara la pròxima campanya”, diu la presidenta del Club Bàsquet la Llagosta 2017, María José García.

La resta de clubs de la nostra localitat estan a l’espera de la decisió de les seves respectives federacions.

Publicitat

Publicitat

Més notícies