Divendres, 19 abril 2024
19.8 C
La Llagosta

La Llagosta celebra la Diada de Sant Jordi amb activitats virtuals

La Llagosta va celebrar la Diada de Sant Jordi virtualment. L’estat d’alarma per la Covid-19 va impedir veure la tradicional estampa de la venda de roses i llibres als carrers de la nostra localitat. Tot i això, l’Ajuntament, amb diverses entitats, va organitzar un programa d’activitats mitjançant la pàgina de Facebook amb diversos vídeos -que estan encara disponibles-.

Les activitats fins a la tarda van estar adreçades als més petits de la casa amb diverses sessions de vídeos, entre aquests, contes infantils fets per l’Escola Bressol Municipal Cucutras; un Sant Jordi musical, de Sanfaina de Colors; La Llegenda de Sant Jordi, a càrrec de Pep López; i un conte en anglès amb la llegenda del drac.

Sant Jordi 2020

"The Llegend of St. George", conte en anglès, per a infants de 4t, 5è i 6è de Primària.

Pubblicato da Ajuntament de la Llagosta su Giovedì 23 aprile 2020
Sant Jordi des de casa. Contes infantils

Contes infantil a càrrec de l'Escola Bessol Cucutras de la Llagosta

Pubblicato da Ajuntament de la Llagosta su Giovedì 23 aprile 2020

L’Institut Marina també va sumar-se en les activitats de la Diada de Sant Jordi i al migdia va lliurar els premis literaris 2020 mitjançant el seu canal de Youtube.

La diada a la nostra localitat també va tenir espai pels escriptors i escriptores locals, de Resistencia Literaria. A la tarda, van emetre un programa de mitja hora amb la lectura de fragments de les novel·les de Andrés Hernández, Sandra Pequerul, Araceli de Luna, José Ramón Vera, Pepe Ramos, Feli Garcia, Samuel Ramos i Mayte Bonilla.

SANT JORDI 2020. DES DE CASA

Programa especial Sant Jordi des de casa, amb la participació de diferents escriptors i escriptores de la Llagosta.

Pubblicato da Ajuntament de la Llagosta su Giovedì 23 aprile 2020

Pel que fa a la Biblioteca de la Llagosta, va publicar mitjançant les seves xarxes socials una exposició de punts de llibre d’infants i diversos relats, poesies i escrits.

Publicitat

Publicitat

Més notícies