Dimecres, 24 abril 2024
6.7 C
La Llagosta

La Llagosta celebrarà una Diada de Sant Jordi virtual

La Llagosta celebrarà una Diada de Sant Jordi del tot diferent a causa de la Covid-19 i l’estat d’alarma. L’Ajuntament, juntament amb diverses entitats, ha organitzat una agenda d’activitats virtuals al llarg del dijous, 23 d’abril.

Mitjançant el Facebook, l’Ajuntament emetrà diversos vídeos durant la Diada. A les 12 h, hi haurà una sessió de contes infantils fets per l’Escola Bressol Municipal Cucutras -apte per a infants de 0 a 3 anys-; a les 12.30 h, Sanfaina de Colors mostrarà un Sant Jordi musical, per a infants dels cursos de 1r, 2n i 3r de Primària; i tot seguit, La Llegenda de Sant Jordi, a càrrec de Pep López.

Les activitats es reprendran a la tarda, a partir de les 17 h, amb un conte en anglès sobre la llegenda del drac, per a infants dels cursos de 4t, 5è i 6è de Primària; i a les 18 h s’emetrà un programa especial amb membres de Resistencia Literaria, que al llarg de mitja hora parlaran dels seus llibres i llegiran fragments de les seves novel·les. Els participants de l’entitat literària de la nostra localitat seran Andrés Hernández, Sandra Pequerul, Araceli de Luna, José Ramón Vera, Pepe Ramos, Feli Garcia, Samuel Ramos i Mayte Bonilla.

A la Diada de Sant Jordi també se suma la Biblioteca de la Llagosta. Una de les propostes serà una exposició de punts de llibre d’infants a través de les xarxes socials de la biblioteca de la nostra localitat. A més, publicarà diversos relats, poesies i escrits a les seves xarxes socials.

Publicitat

Publicitat

Més notícies