Dimarts, 29 novembre 2022
8.9 C
La Llagosta

El Consell Esportiu del Vallès Oriental dóna per acabada l’activitat esportiva del curs 2019-2020

El Consell Esportiu del Vallès Oriental (CEVO) ha donat per acabada l’activitat esportiva del curs 2019-2020. Aquesta decisió ha estat presa per l’actual situació de la Covid-19 i “per la incertesa de tornar a la normalitat”, informa en una nota el CEVO.

L’ens comarcal segueix treballant per garantir un cop passi aquest període, la recuperació de l’esport escolar i de lleure que ofereix. Entre les activitats que organitza al llarg del curs escolar, hi ha activitats amb competicions d’atletisme, escacs, futbol, hoquei patins, patinatge artístic, bàdminton, bàsquet, handbol, gimnàstica rítmica i voleibol.

Pròximament, el CEVO informarà com serà la proposta esportiva de l’esport escolar i el lleure pel curs 2020-2021.

Publicitat

Publicitat