Dijous, 01 desembre 2022
10 C
La Llagosta

La Biblioteca celebrarà la Diada de Sant Jordi amb una exposició virtual de punts de llibre i la publicació de relats

La Biblioteca de la Llagosta celebrarà la Diada de Sant Jordi aquest dijous, 23 d’abril, en un format virtual. L’equipament està organitzant una exposició virtual de punts de llibre i la publicació de textos, relats i poesies al llarg de la jornada. Totes dues activitats estaran acompanyades amb el hashtag #SantJordiVirtualLaLlagosta.

Una de les propostes pel Sant Jordi Virtual serà l’exposició de punts de llibre a través de les xarxes socials de la Biblioteca. “De moment no podem realitzar el tradicional concurs de punts de llibre, que queda ajornat, però volem que els nens i les nenes ens facin arribar els seus treballs”, informa en una nota la Biblioteca, que demana que s’enviïn al correu electrònic b.llagosta@diba.cat.

A més, la Biblioteca ha fet una crida per rebre poesies, relats o escrits, al mateix correu electrònic, per poder publicar-los el mateix dijous de Sant Jordi a les seves xarxes socials.

Publicitat

Publicitat