Diumenge, 27 novembre 2022
15.3 C
La Llagosta

Augmenta el nombre de famílies que recullen aliments al local de Rems

L’entitat local Rems reparteix aliments a les famílies necessitades de la Llagosta cada primer i tercer dimecres i divendres de mes. Els dimecres es distribueix fruita entre les 10 i les 12 hores i els divendres, altres aliments, entre les 9 i les 12 hores. El repartiment es fa al local de Rems, al carrer de Santa Teresa.

Totes les famílies que reben aliments ho fan després que els Serveis Socials de l’Ajuntament estudiïn la seva situació. “Hi ha hagut un augment de les famílies que recullen aliments; divendres passat van venir 80 famílies, quan abans venien unes 50”, ha explicat Maribel Calzado, responsable de Rems. Els voluntaris de Rems reparteixen els aliments i personal de Protecció Civil s’encarrega de regular l’accés a la zona.

Publicitat

Publicitat