Dimarts, 16 abril 2024
19 C
La Llagosta

Araceli de Luna publica un llibre amb 17 relats, ‘Voces y silencios’

L’escriptora llagostenca Araceli de Luna ha publicat el seu tercer llibre, Voces y silencios. En aquesta ocasió, l’autora llagostenca ha deixat de banda el gènere romàntic i ha fet un llibre diferent amb 17 relats sobre aspectes de la vida quotidiana.

Voces y silencios vol donar veu a temàtiques de la societat que “potser no tenen tant ressò mediàtic, com per exemple hi ha relats que parlem d’addicions a les tecnologies, l’assetjament escolar, l’anorèxia o la mort, entre altres”, admet Araceli de Luna. A més, hi ha relats que acaben amb un final obert “perquè el lector pugui fer-se’l seu i proposar un final que em podrà enviar per correu electrònic”, diu.

El llibre es va publicar el desembre de 2019 per Ediciones Fides però s’havia previst distribuir per Sant Jordi. Davant l’actual situació, l’escriptora no ha pogut portar-lo físicament per vendre’l a les llibreries, però sí que es pot trobar per Amazon en format digital, per 4,99 euros. Posteriorment, es vendrà físicament amb un preu de 15 euros.

Araceli de Luna havia publicat anteriorment les novel·les romàntiques Más allá de París, el 2017, i Caprichos del destino, el 2018.

Publicitat

Publicitat

Més notícies