Divendres, 02 desembre 2022
7.4 C
La Llagosta

L’Hospital de Mollet facilita les videoconferències entre pacients de Covid-19 i familiars

L’Hospital de Mollet permet i facilita les videoconferències entre els pacients de Covid-19 i els seus familiars. Aquesta iniciativa va engegar la setmana passada per millorar la comunicació i pal·liar la situació d’aïllament que viuen algunes de les persones hospitalitzades.

Les videoconferències es realitzen diàriament per a totes aquelles persones que no tenen accés a dispositius de comunicació o que no poden fer-los servir per ells mateixos. “Aquesta proposta va sorgir per intentar que els pacients i les famílies se sentin el més a prop possible els uns dels altres; una iniciativa que lideren els serveis de Salut Mental i d’Atenció Espiritual de la Fundació Sanitària Mollet”, explica en una nota l’Hospital de Mollet.

Les videoconferències han tirat endavant per la donació de diferents tauletes i mòbils per part del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, Egardata, Vallescom i Adhec, en representació dels comerços de Mollet. Aquesta iniciativa s’inclourà dins el projecte Suport Covid mitjançant el qual un equip de psicòlegs, psiquiatres i treballadors socials ofereixen suport emocional a pacients i famílies per ajudar-los a fer front a aquesta situació.

Publicitat

Publicitat