Dijous, 01 desembre 2022
9.5 C
La Llagosta

L’Ajuntament ha distribuït avui mascaretes als que es reincorporen a la feina

L’Ajuntament de la Llagosta ha repartit aquest matí mascaretes a les persones que anaven a treballar en transport públic. Dos agents de la Policia Local s’han encarregat de la distribució a l’estació de tren, mentre que aquesta tasca l’han feta voluntaris de Protecció Civil a tres parades d’autobús. A l’estació de tren, s’han lliurat 110 mascaretes i a les parades de bus, 40.

El repartiment de les mascaretes s’ha fet entre les 7 i les 9.30 hores. En general, hi ha hagut poc moviment tant en l’estació de tren com en les parades de bus. Les persones que necessitin mascaretes per anar a treballar en transport públic poden adreçar-se a la Comissaria de la Policia Local amb el DNI i el títol de transport. Allà les lliuraran fins que s’esgotin. Aquestes mascaretes són bàsicament les que ha aconseguit l’Ajuntament gràcies a donacions d’entitats, empreses i particulars; no són reutilitzables, però serveixen sobretot per tal que les persones asimptomàtiques no contagiïn als altres.

D’altra banda, l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, s’ha adreçat per escrit a la Direcció del Centre de Coordinació Operativa de Catalunya demanant que també es distribueixin mascaretes de les que ha enviat el Govern espanyol a l’estació de tren de la nostra localitat. Sierra recorda que l’estació de la Llagosta dóna servei a ciutadans d’altres poblacions properes amb un cens global d’unes 80.000 persones. L’Ajuntament posa a disposició per fer el repartiment de mascaretes la Policia Local, Protecció Civil i veïns i veïnes voluntaris.

Publicitat

Publicitat