Divendres, 26 abril 2024
12.9 C
La Llagosta

Aspayfacos col·labora amb Mascaretes Solidàries la Llagosta

Aspayfacos està col·laborant aquests dies amb Mascaretes Solidàries la Llagosta. Molts dels seus membres estan fent tasques de manipulació per poder confeccionar les mascaretes. Aquesta tasca s’ha convertit en una eina que permet passar millor el confinament a moltes de les persones amb diversitat funcional psíquica de la nostra localitat.

Des de Mascaretes Solidàries es va proposar a Aspayfacos sumar-se a la iniciativa solidària. Aspayfacos va acollir positivament la proposta i es va posar a treballar en el projecte. Paqui Guirado d’Aspayfacos ha destacat que “estan col·laborant força nois. Altres membres d’Aspayfacos, a nivell particular, estem col·laborant fent mascaretes des de primera hora”.

L’entitat que aplega a les persones amb diversitat funcional i els seus familiars s’ha pres el projecte “com una oportunitat de tornar a la societat les mostres de solidaritat que l’associació rep en moltes ocasions”, ha indicat la seva presidenta Mónica Reyes. Els membres d’Aspayfacos volen sentir-se útils en aquests dies de confiament. Les famílies d’Aspayfacos que no tenen membres d’alt risc són les que estan participant més en aquesta acció solidària.

Confinament

Aquestes setmanes estan sent especialment dures per a les persones amb diversitat funcional psicològica. Mónica Reyes, ha comentat que “són persones molt sociables i que necessiten molt el contacte amb els altres i se’ls fa molt difícil viure aquesta situació”. Aquest dies, els familiars estan fent de terapeutes, monitors, psicòlegs,…. Reyes diu que “rebem orientacions dels centres a on van els nostres fills, ho fem tot el millor que sabem”. La presidenta d’Aspayfacos ha indicat que una de les dificultats “és que molts dels progenitors són grans i són persones de risc”. Aspayfacos demana rebre alguna mena de suport tant durant aquest temps de confinament com quan hagin de tornar a la normalitat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies