Divendres, 02 desembre 2022
7.4 C
La Llagosta

36 denúncies a la Llagosta durant els darrers dies per saltar-se el confinament

La Policia Local de la Llagosta ha posat 36 denúncies a la nostra localitat en els darrers dies per saltar-se el confinament. En concret, entre divendres i dilluns, els agents van identificar 192 persones, van controlar 198 vehicles i van posar 33 denúncies. A més, ahir a la nit, en un control conjunt amb la Guardia Civil, van aturar 52 cotxes i van denunciar tres persones.

Les dades dels darrers dies suposen un repunt de les multes si es contrasten amb les registrades a la Llagosta entre el 15 de març i el 9 d’abril, quan es va denunciar a 76 persones. Durant aquells dies, es van identificar 971 persones i es van controlar 832 vehicles. La majoria de les multes poden acabar amb una sanció de 600 euros.

Publicitat

Publicitat