Dimarts, 29 novembre 2022
8.9 C
La Llagosta

Creu Roja posa en marxa el pla Respon per l’emergència del coronavirus

Creu Roja a Mollet del Vallès-Baix Vallès té en funcionament el pla Respon als municipis de la seva àrea d’influència, Mollet del Vallès, la Llagosta, Parets del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, Martorelles, Santa Maria de Martorelles i Sant Fost de Campsentelles. Amb aquest pla, pretén reduir els afectes de la pandèmia del Covid-19 adaptant els seus serveis i activitats regulars, adoptant noves mesures i fent costat a l’administració pública per assegurar la continuïtat de les respostes a la població en general i, especialment, a les persones en situació de vulnerabilitat per la situació actual.

Creu Roja a Mollet del Vallès-Baix Vallès ha realitzat més de 771 trucades de seguiment als seus usuaris més vulnerables per recordar les mesures de prevenció i pautes a seguir durant el confinament i detectar necessitats bàsiques. També està fent acompanyament social telefònic a persones en situació de sol·licitud.

A més, ha realitzat 430 lliuraments nous d’aliments bàsics a nuclis familiars, que, sumats als 162 programats, fan un total de 592. També ha fet onze lliuraments de medicaments a domicili.

Entre altres accions, també dóna suport al Sistema d’Emergències Mèdiques realitzant trasllats sanitaris, i fa difusió d’activitats i propostes lúdiques/educatives per a nens, nenes i adolescents, i dels consells i recomanacions per les xarxes socials.

Creu Roja a Mollet del Vallès-Baix Vallès compta amb 82 voluntaris actius per donar resposta a totes les demandes i necessitats que li van arribant, i 20 voluntaris que, en ser majors de 60 anys o de risc, donen suport des de casa.

Publicitat

Publicitat