Diumenge, 27 novembre 2022
15.3 C
La Llagosta

Unes 90 persones fan de voluntàries a la Llagosta

Gairebé 90 persones s’han inscrit per fer de voluntàries a la Llagosta en el servei que ha posat l’Ajuntament a disposició de la ciutadania. Els voluntaris tenen entre 18 i 55 anys, però la majoria estan en la franja d’edat dels 20 als 40 anys. Hi ha, més o menys, la mateixa quantitat de dones que d’homes.

Els voluntaris compren menjar i medicaments i treuen les escombraries d’aquelles persones més vulnerables que s’han acollit a aquest servei. Si algun veí i veïna necessita ajuda dels voluntaris, ha de trucar al telèfon 682 171 946 entre les 10 i les 18 hores.

Els voluntaris també s’han encarregat de repartir protectors facials en els comerços i, de dilluns a dissabte, porten a domicili el menjar del Casal d’Avis. D’aquest servei, en concret, es beneficien unes 50 persones. Els voluntaris ajuden un centenar de veïns i veïnes.

Publicitat

Publicitat