Divendres, 26 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

Antonio García Robledo deixarà el Nantes a final de temporada

Antonio García Robledo no renovarà el seu contracte amb l’HBC Nantes a final de temporada. El jugador professional d’handbol de la nostra localitat tancarà el seu vincle amb el club francès després de complir una temporada a les seves files.

El llagostenc va arribar al Nantes el setembre del 2019 convertint-se en un fitxatge llampec procedent del Fraikin BM Granollers. “Se m’acaba contracte el 30 de juny i ja està decidit: no continuaré al Nantes”, admet el jugador llagostenc, que valora molt positivament el seu pas pel club francès: “vaig venir per un any i he complert. Ha estat una gran experiència tornant a viure el gran espectacle de l’handbol amb gairebé unes 6.000 persones veient el partit en directe”.

La decisió del llagostenc va ser presa abans del confinament perquè la lliga francesa, com a la resta de competicions europees, estan aturades. “Estic content en l’àmbit esportiu perquè som segons a la lliga, tenim com a objectiu guanyar la Copa EHF i estem a les fases finals de les copes”, explica Antonio García Robledo, que no sap quina podria ser la millor solució per acabar les competicions: “sincerament veig complicat que es pugui terminar aquesta temporada a l’estiu, tot i que una altra cosa seria que es facin altres fórmules, que a mi com a jugador se m’escapa”. Tot i això, el llagostenc se segueix entrenant a casa seva amb una rutina diària d’exercicis físics.

Quan acabi la temporada, Antonio García Robledo, amb 36 anys, serà un jugador amb la carta de llibertat i la intenció del llagostenc és continuar la seva trajectòria professional.

Publicitat

Publicitat

Més notícies