Dimarts, 29 novembre 2022
8.9 C
La Llagosta

El hilo rojo de la Llagosta fa material de protecció amb impressores 3D

La botiga El hilo rojo de la Llagosta està portant a terme una iniciativa solidària que consisteix en la creació mitjançant impressores 3D de material de protecció contra el Covid-19, que està donant a centres hospitalaris, a comerços i a personal de l’Ajuntament de la Llagosta, entre d’altres. Els responsables d’aquest comerç estan tenint la col·laboració de particulars de la nostra localitat i d’altres botigues de la Llagosta (Àrea Distribucions, Mercería Paquita i Peluquería Stylo).

El hilo rojo disposa de quatre impressores 3D amb les quals està creant pantalles mèdiques de protecció i també uns elements per tal de no tocar amb les mans algunes superfícies. Els veïns poden fer les seves aportacions econòmiques per comprar els filaments que després es fan servir a les impressores trucant al número 620 42 54 86.

Eva Hernández, propietària d’El hilo rojo, ha destacat la gran col·laboració ciutadana que estan tenint. “Ens està ajudant gent de totes les edats”, ha remarcat.

Publicitat

Publicitat