Dijous, 01 desembre 2022
9.5 C
La Llagosta

L’Hospital de Mollet té 170 ingressats per coronavirus i acumula 178 altes des de l’inici de la pandèmia

L’Hospital de Mollet té avui dia 170 persones ingressades per coronavirus, tot i que cal destacar que des de l’inici de la pandèmia ha acumulat un total de 178 altes. Malauradament, el centre sanitari de referència baixvallesà suma també un total de 44 defuncions.

Pel que fa a la resta de centres hospitalaris vallesans, l’Hospital de Granollers té 170 ingressats per coronavirus, 131 altes i 33 morts i l’Hospital de Sant Celoni suma 48 casos, 9 altes i 10 morts.

Per altra banda, demà dijous 2 d’abril, es posarà en funcionament l’Hotel B&B de Les Franqueses del Vallès com un hospital de campanya, que serà gestionat per l’Hospital General de Granollers. Aquest equipament atendrà als pacients amb perfil d’hospitalització a domicili que no puguin estar a casa per no complir els criteris socials necessaris.

Publicitat

Publicitat