Divendres, 02 desembre 2022
7.4 C
La Llagosta

El nou Servei de voluntariat de l’Ajuntament ja està funcionant

Ja està en marxa el Servei de voluntariat creat per l’Ajuntament de la Llagosta per ajudar les persones més necessitades de la nostra localitat davant de l’estat d’alarma decretat pel COVID-19. El poden sol·licitar totes aquelles persones residents a la Llagosta que formin part del col·lectiu més vulnerable davant del COVID-19: persones majors de 65 anys, persones amb malalties cardiovasculars, persones amb malalties respiratòries cròniques, persones amb diabetis, persones amb hipertensió, persones amb problemes d’immunitat congènites o adquirides, persones amb més d’una malaltia i dones embarassades.

Els voluntaris faran les següents tasques:
– Realització de compres per al col·lectiu més vulnerable. Aquesta tasca inclou la realització de la compra de subministraments bàsics (medicaments, aliments, productes d’higiene personal i de neteja…) a les persones més vulnerables.

– Donar suport per garantir la cura de les mascotes domèstiques. Aquesta tasca inclou portar a passejar el gos en cas de ser necessari per impossibilitat del propietari/a.

– Baixar les bosses d’escombraries.

Les persones que necessitin el servei de voluntariat han de trucar al telèfon 682 171 946 en horari de 10 a 18 h. Els serveis es faran quan hi hagi una persona voluntària disponible. No s’atenen urgències.

Tothom que vulgui fer de voluntari s’ha d’inscriure en el següent enllaç: https://www.llagosta.cat/inscripcio-voluntariat/. Més de 60 persones s’han ofert ja per fer de voluntàries.

Publicitat

Publicitat